Op dinsdag 15 december 2015 opende wethouder Baldewsingh de kunstschaatsbaan in de Sporttuin. Met het ‘WinterWonderland’ wordt de saamhorigheid, verbondenheid en sportiviteit met en in de wijk weer extra benadrukt.

Rond 08:30 uur verzamelden alle kinderen (van OBS de Tweemaster en SCOH de Meerpaal), ouders en belangstellenden in de Sporttuin voor de opening. Een bijzondere opening die door de kinderen als ‘gaaf’ werd bestempelt. Want zeg nou zelf; een zeearend die komt aanvliegen is toch wel heel bijzonder. Nadat de Wethouder de schaatsbaan officieel had geopend, kregen de groepen 8 de eer om de baan als eerste te testen. Een leuk moment met alleen maar blije gezichtjes.

De rest van de dag was er een aangepast programma voor de groepen 4 t/m 8. Na schooltijd was hij dan voor het eerst voor de wijk open. Een grote rij vormde zich al snel bij de ingang. Wat een opkomst. Vanaf 18:00 uur was de baan voor de meidenclub. Een club van 40 meiden begeeft zich op de baan om vervolgens na twee uur deze bijzondere en fantastische dag af te sluiten.

Morgen weer een dag…..