Stadsspelen vrijdag 22 en zaterdag 23 april

Onder het motto ‘sport zit in iedereen’ voert de gemeente Den Haag de komende maanden campagne om meer Hagenaars aan het sporten en bewegen te krijgen. De campagne heeft als doel dat dagelijks bewegen en regelmatig sporten een vanzelfsprekendheid wordt voor alle Hagenaars.

Ook de Haagse Sporttuin Duindorp doet hier aan mee. Op vrijdag 22 april en zaterdag 23 april worden er gratis sportclinics gegeven voor verschillende leeftijdsgroepen. Denk hierbij aan dans, judo, bootcamp, tennis, Tai Chi etc. Daarnaast wordt op vrijdag 22 april de selectiemiddag gehouden voor de voorronde van de Danone Nations Cup.

Onze wethouder Rabin Baldewsingh  (wethouder Sociale zaken, Werkgelegenheid, Wijkaanpak en Sport) is deze middag aanwezig om de stadsspelen 2016 officieel te openen.

Het wordt een feestje voor de hele wijk!!

Wil je meedoen aan een activiteit? Meld je op de dag zelf op het aangegeven tijdstip of reserveer alvast van te voren een plekje via dit formulier.

Crownies logo
Door mee te doen aan een activiteit of een helpende hand te bieden tijdens het evenement, is het mogelijk om crownies te verdienen.

Met crownies kan er gespaard worden voor leuke dingen! Tijdens deze twee dagen is het tevens mogelijk om te sparen voor iemand anders. Zo kan een ouder, opa, oma, broer en/of zus crownies verdienen voor een kind door deel te nemen aan een activiteit. Zo kan er gezamenlijk gespaard worden voor een beloning zoals bijvoorbeeld bioscoopkaartjes.

Kijk voor nog veel meer beloningen op: www.crownies.nl/beloningen

Om mee te kunnen doen met Crownies, moet er een account worden aangemaakt op www.crownies.nl. Lukt dat niet, dan hebben wij de naam en e-mailadres nodig en maken voor het kind een account aan. De inloggegevens worden dan via de mail toegestuurd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *