Regiofinale Danone Nations Cup 2015

Sinds het jaar 2000 organiseert het Danone concern jaarlijks de Danone Nations Cup, het officieuze wereldkampioenschap voetbal voor kinderen van 10 tot 12 jaar. Vanuit de Sporttuin deed ook een groep jongens mee aan de regiofinale op woensdag 27 mei.
Jaarlijks nemen wereldwijd 2,5 miljoen kinderen uit veertig landen over de hele wereld deel aan dit evenement. Gistermiddag werd de regiofinale gespeeld van de Danone Nations Cup 2015.

Janou staat vanuit Streetsport drie keer per week in de Sporttuin. Hij heeft zich de afgelopen tijd bezig gehouden met het voorbereiden van de jongens op dit toernooi. Voorafgaand aan deze voorbereiding werd er een officiële selectie dag gehouden in de Sporttuin. Er was een hoge opkomst met veel enthousiaste jongens en meiden. Er waren tranen en vrolijke gezichten bij het horen van de geselecteerde spelers.

De afgelopen weken hebben de jongens hard getraind zodat ze met een goede voorbereiding de finale in zouden gaan. Helaas hebben ze de regiofinale niet gewonnen, maar hebben ze wel een leuke middag gehad.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *